Bedrijfskleding

Bedrijfskleding professioneel reinigen

Bedrijfskleding is het visitekaartje van het bedrijf. De medewerkers van grote en kleinere bedrijven en vaak zelfs ZZP’ers lopen in kleding die is uitgevoerd met het logo en in de bedrijfskleuren. Zulke kleding moet aan bepaalde eisen voldoen die samenhangen met het beroep van de drager. Denk aan medewerkers in de horeca, winkels, garages, banken, taxi- en begrafenisondernemingen en nog veel meer branches en organisaties.

Reiniging bedrijfskleding uitbesteden

Bedrijfskleding blijft langer mooi en heeft ook een langere levensduur als het goed en professioneel gereinigd wordt. Daarom besteden steeds meer bedrijven de reiniging van hun bedrijfskleding uit aan Vitesse Textielreinigers. En daarbij kan het gaan om pakken, jacks, truien, overhemden, broeken maar ook overalls. Menig bedrijf, menige fabriek of werkplaats in Delfzijl en omstreken laat ons hun bedrijfskleding reinigen. En dat doen wij graag.

Zelfs kunnen wij (gecertificeerd) textiel brandvertragend maken.

Bedrijfskleding reinigen in de Eemshaven

Wij hebben een vaste route naar de Eemshaven om daar onder andere de scheepswas op te halen en te wassen. Wij nodigen u uit om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met ons te bespreken. Als u wilt, kan onze eigen haal- en brengservice daarbij ingeschakeld worden.

Ship Laundry Service

Our main activity consists cleaning (working) clothes and bedding etc.

We deliver in Delfzijl, Eemshaven and Emden (Germany). We provide you with good and fast service. Besides cleaning bedding and towels, we can deliver them for you.

Eemsdeltatextiel

Vitesse Textielreinigers werkt waar mogelijk samen met Eemsdeltatextiel. Deze organisatie probeert werkgelegenheid in de regio Eemsdelta te bieden aan mensen met een beperking.

 

 

Ga naar Bruidsmodereiniging -->

Wilt u telefonisch contact?

Neem contact met op met Vitesse textielreinigers Appingedam
Telefoonnummer: 0596 622 080

Heeft uw een vraag over de Bedrijfskleding?

Captcha