Linnengoed

Linnengoed reinigen en strijken

U kunt uw linnengoed ook bij Vitesse Textielreiniging laten reinigen en strijken. Vooral voor hotels en restaurants geldt dat schoon, gladgestreken bed- en tafellinnen laat zien hoe netjes en verzorgd de gelegenheid is. Heel belangrijk dus, goed gereinigd en mooi gestreken linnengoed. Maar ook voor particulieren en sectoren als de offshore reinigen wij graag en vakkundig het beddengoed, de handdoeken etc.

Onze service bestaat uit persoonlijke dienstverlening en maatwerk voor het bedrijf waar wij voor reinigen. Want geen hotel of restaurant is gelijk. Bij ons geen standaardpakket aan diensten maar wij bekijken samen met u wat u precies nodig heeft. Vervolgens geven we u advies over hoe wij zo efficiënt mogelijk en kosten-aantrekkelijk onze diensten op maat voor u kunnen inzetten.

Horeca-linnengoed

Het hebben van kwalitatief hoogstaand linnengoed is uiteraard zeer belangrijk voor een goed horecabedrijf. Deze zorg kunt u perfect aan ons overlaten. Wij bieden het aan in een compleet horeca-linnenpakket dat wij geheel naar wens en op maat voor u samenstellen. Zo krijgt u een precies passende dienst voor zowel het hotel, het restaurant als de keuken.

Als u wilt kunt u dat linnen ook bij ons huren.

 

 

Ga naar stomerij-wasserij -->

 

Wilt u telefonisch contact?

Neem contact met op met Vitesse textielreinigers Appingedam
Telefoonnummer: 0596 622 080

Heeft uw een vraag over de Linnengoed reinigen?

Captcha