Bedrijfskleding reinigen Eemshaven

 

Wilt u uw bedrijfskleding laten reinigen in de buurt van Eemshaven? Vitesse textielreinigers is de nummer 1 van Noord-Nederland. Bij ons bent u dus verzekerd van topkwaliteit. En dat is niet het enige. We zijn ook nog een de meest milieuvriendelijke stomerij in de buurt van Eemshaven. Lees meer over onze diensten en lever uw bedrijfskleding in óf maak gebruik van onze haal- en brengservice. Dan zorgen wij ervoor dat u de professionaliteit uitstraalt die bij uw bedrijf past, met uw nette, verzorgde werkkleding.

 

Vraag naar de mogelijkheden in Eemshaven

 

 

Bedrijfskleding als visitekaartje

Als u aan het werk bent verricht u vakwerk. Daar past professionele en zorgvuldig gekozen werkkleding bij. Een uniform die u met trots kunt dragen. In onze stomerij zorgen wij er graag voor dat uw pak, jas, trui, overall of andere werkkleding dit uitstraalt. Laat dus nu door ons uw bedrijfskleding reinigen in Eemshaven. Zo lopen u en uw collega’s er altijd verzorgd bij.

 

Neem contact op voor advies

 

 

 

Milieuvriendelijk

Naast topkwaliteit, gaan wij ook altijd voor de meest milieuvriendelijke wijze van reinigen. Vindt u het milieu net zo belangrijk als wij? We zijn kritisch op ons energieverbruik en maken in de stomerij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke methodes. Dus zoekt u een milieuvriendelijke manier van bedrijfskleding reinigen in Eemshaven en omgeving? Dan bent u bij Vitesse textielreinigers aan het juiste adres.

Onze processen zijn gericht op milieuvriendelijke textiel reiniging in combinatie met het behalen van vastgestelde normeringen. Vaak is dit een ISO-norm, of eisen t.a.v. de manier van reinigen van kleding welke door de kledingleverancier/ producent wordt voorgeschreven.

Deze normeringen zijn gebaseerd op veiligheid en welzijn van personeel welke bedrijfskleding gebruikt.

Zo zijn wasmiddelen waarmee uw bedrijfskleding gereinigd wordt voorzien van een professioneel ECO-label en wassen wij met lage waterstanden en temperaturen. Daarnaast kan al uw kleding worden voorzien van een water, vuil en olie afstotende finish. Professionele textiel reiniging zoals wij deze uitvoeren is minstens 6 maal milieuvriendelijker als thuis wassen.

 

Veiligheidskleding

Professionele veiligheidskleding behoort uiteraard van goede kwaliteit te zijn en minimaal te voldoen aan de gebruikelijke eisen van functionaliteit, deugdelijkheid, veiligheid, doelmatigheid en afwerking. Veiligheidskleding wordt onder meer getest op kleurstelling, kleurechtheid, krimpen en markering. Daarnaast zijn de omstandigheden waarin de kleding gedragen wordt van invloed op de eisen die door werkgever en werknemer aan veiligheidskleding worden gesteld.

Hoogwaardige veiligheidskleding voldoet daarmee aan zowel de eisen van de arbo als aan die van de werknemer en werkgever.

 

 

Onderhoud van veiligheidskleding

Veiligheidskleding wordt gemaakt van hoogwaardige stoffen met specifieke eigenschappen. Zowel het fluorescerende als het reflecterende vermogen van signaalkleding nemen echter af wanneer de kleding niet op de juiste manier gereinigd wordt. Hetzelfde geldt voor de eventuele isolerende, vlam vertragende en waterafstotende eigenschappen van kleding. Juist hier gaat het vaak mis, met name wanneer medewerkers hun werkkleding zelf wassen. Bij een onjuist was proces gaat de kwaliteit en veiligheid van de kleding zichtbaar achteruit.

 

Bij Vitesse textielreinigers doorloopt de kleding een hoogwaardig milieuvriendelijk wasproces waarbij alle essentiële eigenschappen behouden blijven of opnieuw worden aangebracht. Ook kan de kleding standaard na iedere wasbeurt geïmpregneerd worden, zodat vlam vertragende en waterafstotende eigenschappen behouden blijven. Dit is essentieel voor een veilig en zorgeloos gebruik van veiligheidskleding.

 

Vraag naar de mogelijkheden

 

 

Haal- en brengservice Eemshaven

We hebben een vaste route naar de Eemshaven om daar onder andere scheepswas op te halen en te wassen. Wij nodigen u uit om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met ons te bespreken. Als u wilt, kan onze eigen haal- en brengservice daarbij ingeschakeld worden.

 

Vraag naar de mogelijkheden

 

 

Daarnaast hebben we altijd twee opties:

  • U brengt het zelf bij ons in Appingedam
  • Het wordt door ons gehaald en teruggebracht

Neemt u contact met ons op, welke mogelijkheid voor u het meest geschikt is.

 

Neem contact op

 

 

Flexibel en transparant

Met ons speciale reinigingsproces, de kwaliteitscontroles en een strakke logistiek staan wij garant voor optimaal gebruiksgemak en het behoud van de beschermende eigenschappen van werkkleding. Onze tarieven zijn transparant en wij hanteren soepele voorwaarden zonder ‘kleine lettertjes’. Wij hebben een hoog service niveau en korte lijnen.

 

Over Vitesse textielreinigers

Op bedrijvenpark Zwet, tussen Appingedam en Delfzijl vindt u de stomerij van Vitesse textielreinigers. Sinds 1990 is Wim Dijkstra de trotse eigenaar van deze stomerij en samen met zijn team zet hij zich graag voor u in!

 

Beste stomerij van Noord-Nederland

Onze stomerij is verkozen tot beste stomerij van Noord-Nederland en zelfs als tweede van heel Nederland. Ook staan wij genoemd in het CINET boek met de 100 beste textielreinigers ter wereld. Daarnaast staan onze certificeringen garant voor de topkwaliteit die wij leveren. Dus wilt u uw bedrijfskleding laten reinigen in Eemshaven en omgeving? Dan moet u bij Vitesse Textielreinigers zijn.

 

Lees meer over Vitesse textielreinigers

 

 

Meer dan bedrijfskleding reinigen in Eemshaven

Naast bedrijfskleding kunt u voor veel meer textielreiniging klussen bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen van:

 

Bekijk onze prijslijst

 

 

Contact

Heeft u een vraag over onze diensten, advies nodig of wilt u een afspraak maken? Schroom niet en neem contact met ons op, we staan u graag te woord. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op onze website invullen.

 

Neem contact op

 

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Eelde | Eemshaven | Farmsum | Groningen | Haren | Hoogezand | Leek | Loppersum | Roden | Veendam | Warffum | Winschoten | Winsum | Zuidhorn