Over ons

U vindt ons op het bedrijvenpark Zwet, tussen Appingedam en Delfzijl. In heel Groningen hebben wij depots waar u het te reinigen textiel kunt afleveren. En weer ophalen. Denk bijvoorbeeld aan kleding, dekbedden, linnengoed en gordijnen. Speciaal voor die laatste groep hebben wij onze unieke gordijnenservice! Er is veel mogelijk als het gaat om textielreiniging bij Vitesse textielreinigers. Vraag naar de mogelijkheden.

Sinds 1990 is Wim Dijkstra de trotse eigenaar van dit mooie bedrijf. Hij zet zich samen met zijn meer dan 10 medewerkers graag voor u in!


Beste stomerij van Noord-Nederland

Textiel reinigen kan bestaan uit wassen en bijvoorbeeld stomen. Onze stomerij is verkozen tot beste stomerij van Noord-Nederland. En zelfs als 2de van heel Nederland. Ook staan wij genoemd in het boek met de 100 beste textielreinigers ter wereld. We zijn daar best trots op en hebben dit met al onze medewerkers gevierd op Schiermonnikoog.


Wij wassen ook voor de industrie, scheepvaart en brandweer

Het reinigen van werkkleding voor de professionele markt is een specialisme van Vitesse textielreinigers. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met diverse leveranciers van bedrijfskleding uit de regio. Zij leveren de kleding en wij zorgen voor de reiniging daarvan.Vitesse textielreinigers verzorgt ook veel scheepswas van schepen uit de grote vaart die in Eemshaven, Delfzijl en Emden aanmeren.

En specialistische offshore-kleding zoals drijfpakken, overalls en veiligheidskleding reinigen wij ook voor verschillende organisaties.

Heeft u iets te reinigen?

Neem contact met ons op!

Contact formulier

Captcha