Bruidsmodereiniging

Bruidsmode ook ná je trouwdag

Eén van de mooiste dagen van je leven is je trouwdag. Je trouwjurk is daarmee één van de belangrijkste kledingstukken van je leven. Met een emotionele waarde en een unieke geschiedenis die je misschien graag wilt bewaren. Deskundige en veilige reiniging van je trouwjurk is dan onmisbaar.

Reinigingsspecialist van bruidsmode

Vitesse textielreinigers is voor Groningen en een deel van Drenthe heel bekend als reinigingsspecialist van bruidsmode. Daarmee zijn we jaren geleden mee gestart vanuit een grote, persoonlijke interesse hierin. Wij gaan extra voorzichtig met je trouwjurk om bij het reinigen. We nemen geen onnodige risico’s en we weten waar we het over hebben.

Bij een algemene stomerij is dat vaak niet het geval. Zij behandelen je jurk ook ‘algemeen’ en zij reinigen voor (jouw) eigen risico. Wij hebben een speciale afdeling die helemaal is ingericht op het reinigen van trouwjurken!

Je bruidsjapon gereinigd weer terug

Als specialist weten wij exact hoe jouw japon het beste kan worden gereinigd. Vooraf bespreken we met jou het te verwachten resultaat en aan het eind van het proces controleren we je bruidsjapon nog eens volledig en zorgvuldig. Eventuele reparaties kan onze coupeuse voor je verzorgen.

Bruidsjapon met vlekken?

Wat regelmatig voorkomt is dat de onderste stof van een trouwjurk door het slepen over de grond, verweven raakt met vuil op de grond. Dit zijn hardnekkige vlekken die niet altijd helemaal verwijderd kunnen worden. Hierbij is het belangrijk dat de trouwjurk na gebruik zo snel mogelijk wordt gereinigd. Dan wordt je jurk niet aangetast door het reinigen en blijft de originele structuur zo goed mogelijk bewaard.

Je kunt trouwens ook bij ons terecht voor het vakkundig en zorgvuldig reinigen van de accessoires, het kostuum van de bruidegom en eventuele kinderbruidskleding.

De kosten

De prijs voor dit specialistische reinigen van je bruidsmode is vanaf 90 euro tot maximaal 120 euro. De definitieve prijs is afhankelijk van het materiaal, de applicaties, de vervuilingsgraad en dergelijke.  We geven altijd vooraf de prijs door die voor jouw bruidsjurk geldt.

Meer informatie

Meer weten over het reinigen van bruidsmode, een avondjapon of smoking? Neem contact met ons op via het contactformulier. Liever direct persoonlijk contact?  Kom langs in Appingedam of bel 0596-622080. 

Bruidsmode verdient het om gereinigd te worden. Ga naar de specialist op dit gebied in Noord-Nederland. Ga naar de speciale bruidsmode-reinigingsafdeling van Vitesse textielreinigers!

 

 

Ga naar Gordijnenservice -->

Wilt u telefonisch contact?

Neem contact met op met Vitesse textielreinigers Appingedam
Telefoonnummer: 0596 622 080

Heeft uw een vraag over de Bruidsmodereiniging?

Captcha