Gordijnenservice

 

Gordijnen reinigen; professioneel en veilig

Gordijnen en vitrages zorgen voor sfeer en ze zijn functioneel. Ze geven een bepaalde uitstraling aan uw bedrijf of woning en zijn er in een grote hoeveelheid verschillende stoffen, kleuren en dessins.

Gordijnen worden soms voortdurend aan direct zonlicht blootgesteld en gordijnen en vitrages hangen ook nog eens vaak boven een warmtebron. Door ze regelmatig te laten reinigen zorgt u voor een betere hygiëne en langere levensduur.

 

Gordijnen verdienen een speciale behandeling

Het goed behandelen en reinigen van gordijnen en vitrages is werk voor de professional. Want bij ondeskundige behandeling kunnen uw gordijnen of vitrages gemakkelijk krimpen, verbleken of onherstelbaar vervormen.

 

Gordijnen service

U kunt uw gordijnen of vitrages bij ons bedrijf in Appingedam of via een de aannamepunten (depots) bij ons inleveren. Houdt u dan rekening met het volgende:

Lever de gordijnen bij voorkeur zonder haakjes in. Zulke haakjes kunnen in de trommel beschadigingen aan de stof veroorzaken of verloren raken.

Laat al uw gordijnen tegelijk en samen reinigen. Door de reiniging zou enige verkleuring kunnen ontstaan en door alle gordijnen dezelfde behandeling te laten ondergaan zal een eventueel kleurverschil minimaal zijn en niet opvallen.

 

Zorgvuldig reinigen van gordijnen en vitrages

Vitesse textielreinigers gaat heel zorgvuldig met uw gordijnen om. Bij binnenkomst inspecteren wij deze en we meten ze op. De kosten voor het reinigen zijn namelijk gebaseerd op de totale oppervlakte (de m2=lengte X breedte) van de gordijnen.

Na de reiniging meten we de gordijnen opnieuw op. Zo kunnen we eventuele krimp vaststellen. Houdt u na reiniging van uw gordijnen rekening met relaxatiekrimp. Dit kan variëren van minimaal 3 tot 7 %.

Ga voor meer informatie naar onze speciale website voor gordijnen: www.gordijnenreinigen.nl

 

Ga naar gordijnenreinigen.nl


In alle gevallen bent u bij Vitesse textielreinigers het beste af bij het reinigen van gordijnen en vitrages.

 

Ga naar Dekbedden reinigen

 

Wilt u telefonisch contact?

Neem contact met op met Vitesse textielreinigers Appingedam
Telefoonnummer: 0596 622 080

 

Heeft uw een vraag over de Gordijnenservice?


€ 0