Bedrijfskleding reinigen Haren

 

Laat nu uw bedrijfskleding reinigen in Haren en omstreken door de nummer 1 textielreiniger van Noord Nederland: Vitesse textielreinigers. Wij maken en houden uw bedrijfskleding schoon, zodat u en uw collega’s er altijd professioneel uitzien. Naast dat we een prijs voor beste stomerij van Noord-Nederland wonnen, zijn we ook de milieuvriendelijkste. Laat ons ons vakwerk uitvoeren en laat uw werkkleding weer stralen.

 

Vraag naar de mogelijkheden in Haren

 

 

Bedrijfskleding als visitekaartje

Uw bedrijfskleding is erg belangrijk. Uw pak, jas, trui of overall is vaak het eerste dat iemand ziet. Daarnaast draagt deze bedrijfskleding vaak een logo en/of de kleuren van uw bedrijf, zodat u herkenbaar bent voor buitenstaanders. En dat moet er toch netjes uitzien? Laat nu door ons uw bedrijfskleding reinigen in Haren en omgeving, zodat u en uw collega’s trots kunnen werken in uw uniform of overall.

 

Neem contact op voor advies

 

 

 

Milieuvriendelijk

Vitesse textielreinigers is de meest milieuvriendelijke plek om uw bedrijfskleding te laten reinigen in de buurt van Haren. Wij zoeken namelijk altijd de beste middelen en apparatuur die het textiel zo goed mogelijk reinigen, maar ook ons milieu zo min mogelijk belasten.

Onze processen zijn gericht op milieuvriendelijke textiel reiniging in combinatie met het behalen van vastgestelde normeringen. Vaak is dit een ISO-norm, of eisen t.a.v. de manier van reinigen van kleding welke door de kledingleverancier/ producent wordt voorgeschreven.

Deze normeringen zijn gebaseerd op veiligheid en welzijn van personeel welke bedrijfskleding gebruikt.

Zo zijn wasmiddelen waarmee uw bedrijfskleding gereinigd wordt voorzien van een professioneel ECO-label en wassen wij met lage waterstanden en temperaturen. Daarnaast kan al uw kleding worden voorzien van een water, vuil en olie afstotende finish. Professionele textiel reiniging zoals wij deze uitvoeren is minstens 6 maal milieuvriendelijker als thuis wassen.

 

Veiligheidskleding

Professionele veiligheidskleding behoort uiteraard van goede kwaliteit te zijn en minimaal te voldoen aan de gebruikelijke eisen van functionaliteit, deugdelijkheid, veiligheid, doelmatigheid en afwerking. Veiligheidskleding wordt onder meer getest op kleurstelling, kleurechtheid, krimpen en markering. Daarnaast zijn de omstandigheden waarin de kleding gedragen wordt van invloed op de eisen die door werkgever en werknemer aan veiligheidskleding worden gesteld.

Hoogwaardige veiligheidskleding voldoet daarmee aan zowel de eisen van de arbo als aan die van de werknemer en werkgever.

 

Onderhoud van veiligheidskleding

Veiligheidskleding wordt gemaakt van hoogwaardige stoffen met specifieke eigenschappen. Zowel het fluorescerende als het reflecterende vermogen van signaalkleding nemen echter af wanneer de kleding niet op de juiste manier gereinigd wordt. Hetzelfde geldt voor de eventuele isolerende, vlam vertragende en waterafstotende eigenschappen van kleding. Juist hier gaat het vaak mis, met name wanneer medewerkers hun werkkleding zelf wassen. Bij een onjuist was proces gaat de kwaliteit en veiligheid van de kleding zichtbaar achteruit.

Bij Vitesse textielreinigers doorloopt de kleding een hoogwaardig milieuvriendelijk wasproces waarbij alle essentiële eigenschappen behouden blijven of opnieuw worden aangebracht. Ook kan de kleding standaard na iedere wasbeurt geïmpregneerd worden, zodat vlam vertragende en waterafstotende eigenschappen behouden blijven. Dit is essentieel voor een veilig en zorgeloos gebruik van veiligheidskleding.

 

Vraag naar de mogelijkheden

 

 

Afleveren en ophalen

Wat betreft het aanleveren van werkkleding in de omgeving van Haren hebben we twee opties:

  • U brengt het zelf bij ons in Appingedam
  • Het wordt door ons gehaald en teruggebracht

Neemt u contact met ons op, welke mogelijkheid voor u het meest geschikt is.

 

Neem contact op

 

 

Flexibel en transparant

Met ons speciale reinigingsproces, de kwaliteitscontroles en een strakke logistiek staan wij garant voor optimaal gebruiksgemak en het behoud van de beschermende eigenschappen van werkkleding. Onze tarieven zijn transparant en wij hanteren soepele voorwaarden zonder ‘kleine lettertjes’. Wij hebben een hoog service niveau en korte lijnen.

 

Over Vitesse textielreinigers

Vitesse textielreinigers is de beste keuze voor het reinigen van bedrijfskleding in de buurt van Eelde. We zijn verkozen tot nummer één van Noord-Nederland, nummer twee van heel Nederland én staan in het CINET boek, waar de 100 beste textielreinigers van de wereld in genoemd worden. Bij ons kunt u dus altijd topkwaliteit verwachten.

Al sinds 1990 is Wim Dijkstra de trotse eigenaar van Vitesse textielreinigers. Samen met de rest van het team helpt hij u graag door uw bedrijfskleding te reinigen. Dit gebeurt allemaal in de stomerij op bedrijvenpark Zwet, tussen Appingedam en Delfzijl.

 

Lees meer over Vitesse textielreinigers

 

 

Meer dan bedrijfskleding reinigen in Haren

Moet er nog meer gereinigd worden? Geen probleem! In onze stomerij kunt u veel meer artikelen laten reinigen op onze milieuvriendelijke, doeltreffende manier. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Bekijk onze prijslijst

 

 

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten, werkwijze of gewoon algemeen advies vragen? Neem gerust contact met ons op. We zijn gepassioneerd over ons vak, dus staan u graag te woord. Stuur een e-mail, neem telefonisch contact op of vul het contactformulier op onze website in.

 

Neem contact op

 

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Eelde | Eemshaven | Farmsum | Groningen | Haren | Hoogezand | Leek | Loppersum | Roden | Veendam | Warffum | Winschoten | Winsum | Zuidhorn