Bedrijfskleding reinigen Winschoten

 

Wilt u uw bedrijfskleding laten reinigen in de buurt van Winschoten? Vitesse textielreinigers is de nummer 1 van Noord-Nederland. Bij ons bent u dus verzekerd van topkwaliteit. En dat is niet het enige. We zijn ook nog een de meest milieuvriendelijke stomerij in de buurt van Winschoten. Lees meer over onze diensten en lever uw bedrijfskleding in. Dan zorgen wij ervoor dat u de professionaliteit uitstraalt die bij uw bedrijf past, met uw nette, verzorgde werkkleding.

 

Vraag naar de mogelijkheden in Winschoten

 

Bedrijfskleding als visitekaartje

Als u aan het werk bent verricht u vakwerk. Daar past professionele en zorgvuldig gekozen werkkleding bij. Een uniform die u met trots kunt dragen. In onze stomerij zorgen wij er graag voor dat uw pak, jas, trui, overall of andere werkkleding dit uitstraalt. Laat dus nu door ons uw bedrijfskleding reinigen in Winschoten. Zo lopen u en uw collega’s er altijd verzorgd bij.

 

Neem contact op voor advies

 

 

 

Milieuvriendelijk

Vitesse textielreinigers is de meest milieuvriendelijke plek om uw bedrijfskleding te laten reinigen in de buurt van Winschoten. Wij zoeken namelijk altijd de beste middelen en apparatuur die het textiel zo goed mogelijk reinigen, maar ook ons milieu zo min mogelijk belasten.

Onze processen zijn gericht op milieuvriendelijke textiel reiniging in combinatie met het behalen van vastgestelde normeringen. Vaak is dit een ISO-norm, of eisen t.a.v. de manier van reinigen van kleding welke door de kledingleverancier/ producent wordt voorgeschreven.

Deze normeringen zijn gebaseerd op veiligheid en welzijn van personeel welke bedrijfskleding gebruikt.

Zo zijn wasmiddelen waarmee uw bedrijfskleding gereinigd wordt voorzien van een professioneel ECO-label en wassen wij met lage waterstanden en temperaturen. Daarnaast kan al uw kleding worden voorzien van een water, vuil en olie afstotende finish. Professionele textiel reiniging zoals wij deze uitvoeren is minstens 6 maal milieuvriendelijker als thuis wassen.

 

Veiligheidskleding

Professionele veiligheidskleding behoort uiteraard van goede kwaliteit te zijn en minimaal te voldoen aan de gebruikelijke eisen van functionaliteit, deugdelijkheid, veiligheid, doelmatigheid en afwerking. Veiligheidskleding wordt onder meer getest op kleurstelling, kleurechtheid, krimpen en markering. Daarnaast zijn de omstandigheden waarin de kleding gedragen wordt van invloed op de eisen die door werkgever en werknemer aan veiligheidskleding worden gesteld.

Hoogwaardige veiligheidskleding voldoet daarmee aan zowel de eisen van de arbo als aan die van de werknemer en werkgever.

 

Onderhoud van veiligheidskleding

Veiligheidskleding wordt gemaakt van hoogwaardige stoffen met specifieke eigenschappen. Zowel het fluorescerende als het reflecterende vermogen van signaalkleding nemen echter af wanneer de kleding niet op de juiste manier gereinigd wordt. Hetzelfde geldt voor de eventuele isolerende, vlam vertragende en waterafstotende eigenschappen van kleding. Juist hier gaat het vaak mis, met name wanneer medewerkers hun werkkleding zelf wassen. Bij een onjuist was proces gaat de kwaliteit en veiligheid van de kleding zichtbaar achteruit.

Bij Vitesse textielreinigers doorloopt de kleding een hoogwaardig milieuvriendelijk wasproces waarbij alle essentiële eigenschappen behouden blijven of opnieuw worden aangebracht. Ook kan de kleding standaard na iedere wasbeurt geïmpregneerd worden, zodat vlam vertragende en waterafstotende eigenschappen behouden blijven. Dit is essentieel voor een veilig en zorgeloos gebruik van veiligheidskleding.

 

Vraag naar de mogelijkheden

 

 

Afleveren en ophalen

Wat betreft het aanleveren van werkkleding in de omgeving van  hebben we twee opties:

  • U brengt het zelf bij ons in Appingedam
  • Het wordt door ons gehaald en teruggebracht

Neemt u contact met ons op, welke mogelijkheid voor u het meest geschikt is.

 

Neem contact op

 

 

Flexibel en transparant

Met ons speciale reinigingsproces, de kwaliteitscontroles en een strakke logistiek staan wij garant voor optimaal gebruiksgemak en het behoud van de beschermende eigenschappen van werkkleding. Onze tarieven zijn transparant en wij hanteren soepele voorwaarden zonder ‘kleine lettertjes’. Wij hebben een hoog service niveau en korte lijnen.

 

Over Vitesse textielreinigers

Al sinds 1990 is Wim Dijkstra de trotse eigenaar van Vitesse textielreinigers en helpt hij u samen met zijn team graag. Uw bedrijfskleding wordt gereinigd in de stomerij die gevestigd is op bedrijvenpark Zwet, tussen Appingedam en Delfzijl.

 

Beste stomerij van Noord-Nederland

Wist u dat Vitesse textielreinigers de beste stomerij van Noord-Nederland is? We zijn zelfs nummer twee van heel Nederland en worden genoemd in het CINET boek, waar de 100 beste textielreinigers ter wereld in staan. Dankzij deze prestaties én onze certificeringen, weet u dus altijd zeker dat u bij ons topkwaliteit geleverd krijgt. Dus zoekt u een stomerij om uw bedrijfskleding te reinigen in Winschoten en omstreken? Zoek niet verder, neem contact met ons op!

 

Lees meer over Vitesse textielreinigers

 

 

Meer dan bedrijfskleding reinigen in Winschoten

Wij reinigen meer dan alleen bedrijfskleding. Onze milieuvriendelijke en revolutionaire technieken passen wij ook toe bij het reinigen van onder andere:

 

Bekijk onze prijslijst

 

 

Contact

Meer weten over onze depots, diensten of de methodes die we toepassen? Wij adviseren u met plezier. Neem contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier op onze website in te vullen.

 

Neem contact op

 

 

Appingedam | Bedum | Delfzijl | Eelde | Eemshaven | Farmsum | Groningen | Haren | Hoogezand | Leek | Loppersum | Roden | Veendam | Warffum | Winschoten | Winsum | Zuidhorn